„Нощ на ангелите“ обединява Пловдив за трета поредна година

„Нощ на ангелите“ обединява Пловдив за трета поредна година

юни 12, 2023

Стотици заведения и търговски обекти ще се включат за трета поредна година в благотворителната „Нощ на ангелите“, която ще се проведе традиционно на 17 септември в Пловдив – в деня на Вярата, Надеждата и Любовта. Благородната кауза има за цел да обедини хората и бизнеса в подкрепа на онези сред нас, страдащи от тежки заболявания и нямащи финансовата възможност да проведат нужното за оздравяването им лечение.

За първи път през предстоящото издание на „Нощ на ангелите“ ще бъдат набирани средства за лечението на няколко българи. Ето на кои хора ще имаме възможността да помогнем:

Малкият Дани е почти на 2 години, но е боец още от момента на своето раждане. Поради настъпили усложнения по време на бременността, Дани е роден преждевременно, което създава редица проблеми за него.

Дани страда от тотална форма на болест на Хиршспрунг и е с отстранено дебело черво. Той развива и тежка форма на епилепсия – синдром на Уест, придружена от церебрална парализа, засягаща ръцете и краката му. Това налага провеждането на ежедневна специализирана рехабилитация.

Семейството на Дани вижда надежда в рехабилитационен център в Турция, като още с първите процедури се забелязва напредък в неговото състояние.

Офертата на турския рехабилитационен център е за 1600 евро месечно, а освен това Дани се нуждае от специални храни и консумативи. Сумата е непосилна за неговото семейство, тъй като процесът на рехабилитация е продължителен.

Специалистите от центъра дават надежди за развитието на Дани. Нека подадем ръка и помогнем на това прекрасно дете да има едно нормално детство.

BG05FINV91501317639015

Титуляр : Даниел Пламенов Кацаров

Това е Веси – майка, дъщеря, приятел, колега, човек. Човек, който е изправен пред неравната битка с болестта. Битка, която води за втори път и за която са необходими силата на духа, волята и борбеността да живееш.

Веси е боец. Преди близо пет години е диагностицирана с инвазивен карцином на шийката на матката. Налага се тотална хистеректомия. Установено е, че има и микроинвазия в околни лимфни възли – в шест от общо 12.

Прогнозите са, че ѝ остава по-малко от година живот. Силата, волята, вярата и духът на Веси обаче я водят напред. След проведено лечение близо пет години води пълноценен живот, грижейки се сама за сина си и болната си майка.

В началото на тази година обаче болестта отново се връща.

Веси е боец. Бори се сама през целия си живот. Без да го натяква, без да показва колко е трудно, само с усмивка.

Веси е боец. При първата си среща с болестта Веси влага всичките си спестявани в лечение. Помагат ѝ нейните близки и приятели.

Днес обаче Веси има нужда от нашата и вашата подкрепа в борбата си с рака. За първият етап от лечението са необходими 60 000 евро, които са непосилни за Веси и близките ѝ.

Можете да помогнете на Веси да живее, като дарите чрез:


            
            
          </div> </div> </main> <footer class=

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: